ASP.NET 4 - de basis

Michiel van Otegem | € 20,95 | 272 pagina’s | 2 kleuren | 978 90 430 1962 0

ASP.NET is een van de populairste platformen voor het ontwikkelen van interactieve websites zoals webwinkels, forums, online administratie, enzovoort. ASP.NET biedt veel mogelijkheden maar is toch eenvoudig onder de knie te krijgen. In dit boek leert u stapsgewijs de belangrijkste onderdelen van ASP.NET kennen, zodat u zelf webtoepassingen kunt maken. Deze nieuwe editie is volledig bijgewerkt voor Visual Web Developer 2010 en de nieuwe standaarden.

Een greep uit de inhoud: opbouw van de pagina’s – controls, eigenschappen en gebeurtenissen – gegevens uit een database tonen en wijzigen – websitebeveiliging met Membership en Roles – gebruikersprofi elen – Master Pages en thema’s voor eenduidige indeling en opmaak – navigatie – AJAX – en nog veel meer.

Over de auteur: Michiel van Otegem is een van de pioniers op het gebied van ASP.NET. Michiel is de mede-oprichter van de populaire ASP.NET-website ASPNL.com en oprichter van de .NET-gebruikersgroep dotNED. Hij spreekt op nationale en internationale conferenties, schrijft artikelen en publiceerde eerder ook boeken over XML en XSLT. Zijn werk voor de ontwikkelaarsgemeenschap heeft hem al zeven maal de Microsoft MVP Award (Most Valuable Professional) opgeleverd.

Voor dit boek zijn de volgende bronbestanden of extra’s te downloaden:
Zippakketten: De onderstaande zippakketten bevatten voorbeeldcode voor het boek.
De ene zip bevat de code in C#, de andere in Visual Basic.
ASP.NET 4.0 codevoorbeelden C# (ZIP | 11 MB)

ASP.NET 4.0 codevoorbeelden VB (ZIP | 6 MB)